VIDEO

Image

Ecrane Interactive Touchscreen OPTOMA

Gama de ecrane interactive – touchscreen de la Optoma este perfectă atât pentru nevoile educaționale cât și pentru mediul de afaceri.

Puteți face prezentări față în față sau puteți conecta orice webcam pentru a lucra și a colabora cu partenerii dvs de la distanță.

Afișajele interactive Optoma sunt disponibile în dimensiuni de 65", 75" și 86". Sunt dotate cu ecrane antireflex, au filtru de lumină albastră și asigură un unghi larg de vizualizare.
Image

G4K Pro Creative Video Wall Controllers

G4K Pro acceptă o sursă de intrare 4K și o împarte până la patru displayuri, fiecare cu o rezoluție de până la 1920 × 1200 @ 60Hz. Fiecare ieșire poate fi rotită cu orice înclinație și este capabilă să decupeze conținutul original de intrare în mod arbitrar. În plus, dacă sursa de intrare include semnal audio, G4K Pro poate redistribui semnalul la fiecare dintre cele 4 iesiri. G4K Pro este soluția ideală în realizarea unor videowall-uri cu design-uri personalizate.
Image

GM9 Creative Video Wall Controllers

GM9 constă dintr-un player 4K de 64GB ce redă atât video, cât și foto, un canal de captură HDMI, două port-uri USB și un Cloud messenger pentru trimiterea de fotografii și mesaje text către videowall, având funcția de Picture in Picture.
Image

SEADA DS2 Edge Blending Controller

DS2 este dispozitivul de la SEADA care combină un blender de margine, un controler de perete video și un player media 4K. Nu numai că este capabil să îmbine până la nouă proiectoare într-un singur ecran transparent, dar poate și să deformeze geometriile pe suprafețe non-standard pentru a forma o suprafață curbată sau sferică de proiecție.
Image

SW HD Multiviewers

SolarWall HD Multiviewers sunt sistemele de control video SEADA care suportă 9 surse de intrare independente SDI, sau 5 SDI și 4 HDMI cu o ieșire SDI sau HDMI.

SolarWall HD Multiviewers comută rapid de pe o sursă pe alta sau suprapune sursele, ceea ce îl face ideal pentru aplicații de difuzare On AIR, pentru centrele de supraveghere, sala de consiliu, studio TV etc.

Image

SW SEAMLESS MODULAR VIDEO WALL MATRIX SWITCHERS

Matricele comutatoare fără „margini” SW Modular oferă acces avansat și control în timp real a mai multor surse de intrare Audio și / sau Video, locale și / sau de la distanță și afișarea lor pe panou de comandă.

Image

„ALL IN ONE” – afisaj LED QUAD 130 inch

  • 2,88 m * 1,62 m 
  • complet optimizat 
  • full HD 
  • pre-calibrat pentru o imagine perfectă 
  • controlat de la distanță de pe telefonul inteligent sau de pe tabletă 
  • timp foarte scurt de montaj 
  • consum redus de energie
Image

Document Camera

Document Camera de la Optoma creează un spațiu de inspirație în care chiar și cele mai mici obiecte pot fi mărite pe un ecran sau pentru o transmisie live la distanță, pentru o experiență de învățare sau de prezentare mai aprofundată.