Muzica “bună” este ceva relativ!

Muzica “bună” este ceva relativ!

Cine este cel mai indreptăţit sa decidă care muzică este de calitate şi care nu?! Cineva care studiază sunetele, notele, partiturile, ajunge sa aprecieze şi să vibreze la un anumit tip de muzică. Acesta este standardul lui. Un om de rand simte altfel. E suficient să asculte un gen de muzică care să-I relaxeze, să-l bine-dispună, să-i aducă bucuria pe faţă, să-l incarce cu energie. Pentru el, aceasta muzică este “bună”.

Cam acelasi lucru se intamplă şi cu echipamentele audio.

Un echipament performant, care acoperă o gamă largă de frecvente, care a fost testat si a primit aprecierile specialiştilor, este ceea ce iţi trebuie? Pentru a sonoriza o hală, un mall, o şcoală, nu ai nevoie de un sunet de studio. Sunt mulţi factori care iţi pot afecta audiţia. In primul rând zgomotul de fond, apoi ecoul, etc. Este mult mai important să ai o amplasare şi o alegere corectă a difuzoarelor. Inchipuieşte-ţi un anunţ audio citit in Gara de Nord la un sistem cu un bass foarte puternic. Crezi că este mai inteligibil decât clasicul anunţ de “telefonistă”?! Până la urmă, scopul acestui anunţ este să nu pierzi trenul. 😊

In funcţie de particularitatea proiectelor dvs, ProAV poate să vă recomande un sistem de sunet adaptat cerinţelor dvs., si la un preţ corect.