OPTOMA Interactive Led Display

OPTOMA Interactive Led Display

Image

Gama de ecrane interactive – touchscreen de la Optoma este perfectă atât pentru nevoile educaționale cât și pentru mediul de afaceri. Puteți faceți prezentări față în față sau puteți conecta orice webcam pentru a lucra și a colabora de la distanță.

Image
Optoma prezintă 3 dimensiuni de ecrane interactive: 65 inch (165 cm), 75 inch (190 cm) și 86 inch (218 cm), fiecare dimensiune fiind prezentată în două variante, respectiv Seria 3 și Seria 5.
Image
Image

Ecranele dipun de sticlă tratată antireflexie, sunt foarte rezistente la zgârieturi, au un unghi larg de vizualizare și dispun de un filtru de lumină albastră pentru protecția ochilor.

Image
Ecranele interactive Premium din seria 3 / seria 5, "Optoma Creative Touch", oferă funcții noi și inovatoare pentru a permite o interactivitate perfectă cu o gamă variată de dispozitive.
Aplicațiile preinstalate includ Office Suite, care permite utilizatorilor să deschidă și să editeze toate documentele Microsoft Office.
Pen-ul activează instantaneu aplicația de "tablă albă", economisind timp.
Cloud Drive permite utilizatorilor să salveze documente în cloud, prin Google Drive sau OneDrive. Astfel se permite accesul, în orice moment, la documente, lecții, teme etc.
Ecranele Touch de la Optoma oferă tuturor posibilitatea de a scrie, adnota și de a partaja simultan fișiere. În plus, puteți conecta orice cameră web la display, pentru a avea o întâlnire eficientă, chiar și atunci când se impune lucrul la distanță.
Ecranele interactive Optoma vă oferă posibilitatea de a partaja ecranul de pe dispozitivele mobile, prin intermediul aplicațiilor iMirror și Optoma TapCast Pro.
Afișajele interactive Optoma nu produc lumină UV periculoasă și nu emit lumină albastră care poate provoca oboseală. Acest lucru este certificat de lideri mondiali independenți în testarea produselor, TÜV Rheinland.
Odată cu creșterea numărului de întâlniri, spațiul de birouri a devenit a doua cea mai mare cheltuială pentru organizații. Optoma a colaborat cu Joan, un furnizor de software a cărui aplicație realizează o programare a evenimentelor care se vor derula în sala de ședințe. Joan te ajută să rezervi ziua, ora și perioada cand vei utiliza ecranul interactiv Optoma.
Optoma IFPD vine cu o funcție de înregistrare video, pe oricare dintre intrările sale. Acest lucru permite profesorilor, speaker-ilor, să-și înregistreze prelegerile sau întâlnirile în scopul de pregătire și / sau revizuire.

Tutorial Seria 3

Tutorial Seria 5

Preț Seria 3:
3651RK - 6.999 6.799 RON fără TVA
3751RK - 9.999 9.799 RON fără TVA
3861RK - 13.999 13.799 RON fără TVA
Preț Seria 5:
5651RK - 7.499 7.299 RON fără TVA
5751RK - 10.499 10.299 RON fără TVA
5861RK - 14.499 14.299 RON fără TVA
Atenționare:Pentru securitatea sistemului, afișajele interactive cu panou plat Optoma rulează pe un sistem de operare Android personalizat. În plus, afișajele interactive cu panou plat Optoma nu acceptă serviciile Google Play. Optoma a eficientizat sistemul de operare Android, astfel încât rămân doar module legate de caracteristicile afișajului. Este posibil ca sistemul de operare personalizat Android să nu fie compatibil cu toate aplicațiile Android terțe. Aplicațiile Android terțe pot varia în calitate și unele chiar conțin coduri rău intenționate, ceea ce ar putea compromite securitatea și funcționalitatea sistemului și ar putea invalida garanția produsului.