Document Camera

Document Camera

Image
Document Camera de la Optoma creează un spațiu de inspirație în care chiar si cele mai mici obiecte pot fi mărite pe un ecran imens sau pentru o transmisie live la distanță, pentru o experiență de învățare sau de prezentare mai aprofundată.
Profesorii, speakerii, elevii și studenții pot acum să împărtășească, unui număr mare de privitori, chiar și cele mai mici obiecte sau experimente detaliate. Document Camera este potrivit pentru săli de clasă, săli de curs, săli de ședințe și conferințe. Document Camera este o modalitate excelentă de a oferi studenților și auditoriului o experiență de învățare interactivă.
Document Camera ne ajută să:
  • integrăm rapid imagini într-un material didactic deja existent
  • transmitem live poze și filmări
  • înregistrăm poze și conținut video
  • înregistrăm voce (are un microfon încorporat)
Image
Conectați-vă la unul dintre port-urile disponibile la computer, proiector sau ecran interactiv și puteți începe prezentarea. Comenzile sunt disponibile pe baza Document Camerei, astfel încât orice funcție este doar la un clic distanță.
Design-ul brațului rabatabil face poziționarea precisă incredibil de simplă. Capacitatea Document Camera de a se plia la dimensiuni compacte face mult mai ușor transportul echipamentului.
Image
Deoarece dispune de un microfon și de un difuzor încorporate, Document Camera poate fi folosită ca o cameră web premium. Document Camera este ideală pentru învățământul hibrid. Poți să faci o prezentare pentru publicul local, dar prezentarea ta este disponibilă și pentru publicul de la distanță.
Image
Manuale, hărți, diagrame detaliate și obiecte 3D pot fi afișate tuturor participanților, Document Camera preluând detalii incredibil de mici, care deseori nu sunt vizibile pentru ochiul uman. De asemenea, permite prezentatorilor să adauge notițe imaginilor capturate și să le transforme în clip-uri video prin intermediul funcției de înregistrare.
Document Camera îți permite să folosești funcția Picture-in-Picture (PIP) pentru a compara simultan imagini live și capturate. De asemenea, puteți captura, roti și întoarce imagini instantaneu. Software-ul furnizat permite prezentatorului să capteze o imagine și să-i adauge notițe. Obiectivul rotativ al camerei permite utilizatorilor să schimbe, pur și simplu prin rotire, orientarea imaginii. Rotirea imaginii poate fi realizată și utilizând software-ul Smart DC furnizat.
Iluminarea LED ecologică încorporată în cap include trei setări de luminozitate pentru o iluminare suplimentară, dacă este necesar. Poate fi controlată prin telecomandă sau prin tasta de pe baza unității.
Intrările și ieșirile audio de pe baza Document Camera fac posibilă conectarea oricărui dispozitiv audio, pentru cea mai bună calitate a sunetului.
Image