SEADA DS2 Edge Blending Controller

SEADA DS2 Edge Blending Controller

Image
  • Media player media 4K
  • 1 intrare HDMI, 3 sau 9 ieșiri
  • Imaginile proiectate se pot fi lipi între ele (mapping), rezultând o imagine comună. 
  • Reglare independentă a culorii pentru fiecare proiector conectat.
  • Posibilitatea de modificare a geometriei fiecărei imagini proiectate face posibilă proiecția pe suprafețe plane, curbe sau sferice.
  • Fiecare ieșire acceptă rezoluții de până la 1080p Full HD.
  • Suportă o varietate de ferestre deschise peste imaginea de bază. Ferestrele pot avea formă presetată de inimă, diamant, pătrat, nori etc. 
DS2 este dispozitivul de la SEADA care combină un blender de margine, un controler de video wall și un player media 4K. Nu numai că este capabil să îmbine până la nouă proiectoare într-un singur ecran transparent, dar poate și să deformeze geometriile pe suprafețe non-standard pentru a forma o suprafață curbată sau sferică de proiecție. SEADA oferă două versiuni diferite ale DS2, una cu 3 ieșiri HDMI și alta cu 9 ieșiri HDMI. Pe lângă capacitatea sa de a îmbina marginile a 2 proiecții alăturate, DS2 este capabil să capteze o sursă video HDMI și să o afișeze pe imaginea de bază, oriunde și în orice dimensiune. Mai mult, DS2 are de asemenea un media player 4K încorporat. Unitățile DS2 pot fi ușor configurate prin conexiune IP sau RS232 de pe un Windows PC care rulează software de gestionare SEADA. După configurare, echipamentele DS2 sunt capabile să ruleze autonom, fără conectare la PC.
Există două modele disponibile: DS2-3H (3 ieșiri HDMI) și DS2-9H (9 ieșiri HDMI). Fiecare ieșire HDMI necesită licență (DS-L).
Preț: DS2-3H - 10.299 RON fără TVA
          DS2-9H - 14.999 RON fără TVA
          DS2-L - 3.599 RON fără TVA