Panouri de conectivitate

Image
SEADA Conference a gândit o serie de panouri / prize de conectivitate, pentru o conectare ușoară și elegantă în sălile de discuții, conferințe, recepții etc. Aceste sisteme se încastrează în birou / masă, pentru a nu ocupa spațiu și pentru o notă elegantă a zonei de lucru. Sisteme din această gamă pot fi customizate cu o gamă largă de intrări și ieșiri, în funcție de nevoia clientului.
Image

Panoul SC-DA

SC-DA Connectivity Box de la SEADA are o formă rotundă extrem de simplă, dar elegantă, care are la partea superioară un încărcător wireless pentru telefoane inteligente. Capacul este de tip pop-up, cu ridicare pneumatică.
Image
Image

Panoul SC-DB

SC-DB Connectivity Box de la SEADA este varianta panoului SC-DA, dar fără încărcător wireless. Prin apăsare ușoară, capacul se ridică și se închide silențios. SC-DB poate fi customizat cu orice intrare sau ieșire AV. Finisajul SC-DB este din aluminiu anodizat și sablat.
Image
Image

Panoul SC-11D

SC-11D Connectivity Box de la SEADA îndeplinește aceleași funcții ca dispozitivele de mai sus și poate fi customizat cu orice intrare / ieșire AV. Forma acestui dispozitiv este dreptunghiulară, are o suprafață mai mare și permite inserarea mai multor conexiuni. SC-11D-B are un finisaj negru, iar SC-11D-S are un finisaj argintiu.
Image
Image