Monitoare motorizate și retractabile

Image
SEADA Conference este noua linie de produse pe care Seada a introdus-o în 2018. Sistemul cuprinde monitoare și tablete retractabile, microfoane, difuzoare, sisteme și mufe încastrate de conectare la diverse echipamente.
Image

Sistemul SC13W

Sistemul de săli de ședință SC13W este cea mai recentă soluție de la SEADA Conference. Seada SC13W este un sistem All-in-One format dintr-un monitor motorizat de 13,3", un PC, difuzor, microfon, ceas elegant și un panou TFT ID de 8,8" încorporat, care poate afișa ID-ul participantului sau orice alte informații de identitate. Seada SC13W este o soluție perfectă pentru școli, recepții office, precum și pentru săli de ședințe mici sau mari.
Mai multe unitati Seada SC13W pot fi conectate la un server Seada de conferințe multimedia. Astfel, se formează un sistem complex de comunicare și interacțiune între un număr foarte mare de participanți.
Image
Image

Sistemul SC13FP

Această tabletă retractabilă motorizată este una dintre noile inovații SEADA Conference. Acest sistem poate fi utilizat ca unitate autonomă în săli de clasă, birouri, recepții office etc. Sistemul poate fi folosit nu numai ca tabletă, ci și ca PC. În plus, mai multe tablete pot fi legate la un server multimedia Seada, pentru a crea o platformă de interacțiune între mai mulți participanți. Serverul de conferință Seada gestionează mai multe tablete, astfel încât să permită tuturor participanților accesul la aceeași informație.
Când nu este utilizată, tableta poate fi retrasă în carcasa de sub birou. Acest lucru face ca suprafața biroului să fie ordonată și să plaseze tableta într-un loc sigur.
Image
Image

Seria G

Seria G din gama SEADA Conference vine cu un sistem format din monitor retractabil motorizat și microfon detașabil. Seria G este recomandată pentru a fi utilizată în sălile de conferințe, sălile de ședințe, sălile de consiliu și școli.
Image
Image

Seria M

Monitoarele retractabile motorizate din seria M sunt display-uri de ultimă generație, fabricate din aluminiu. Pentru a asigura cea mai bună ergonomie și cel mai bun unghi de vizualizare, acestea au o mișcare verticală care este urmată de o înclinare automată la 16°. Seria M vine în trei dimensiuni diferite de 15", 17" și 22".
Image
Image

Sistemul SC17FZD

SC17FZD este un monitor motorizat pliabil. A fost gândit de SEADA pentru săli de conferințe, secretariat, birou, hotel, școală, centru de control, instituții, auditoriu. Unitatea motorizată poate fi pliată complet pe suprafața biroului cu orice înclinație între 0° și 110°. Utilizatorul își poate alege cel mai bun unghi de vizualizare a ecranului.
SC17FZD are un finisaj acoperit cu pulbere și anodizat, care oferă la atingere un efect moale și mătăsos. Aspectul exterior poate fi de culoare neagră sau argintie.
Utilizând un server multimedia SEADA, pot fi conectate mai multe unități SC17FZD.
Opțional, SC17FZD poate fi livrat și cu touch.
Image